Plesni studio Instinct

Upisi u novu #Instinct plesnu sezonu su otvoreni!

Upisi u novu #Instinct plesnu sezonu su otvoreni!

Pozivamo sve buduće plesačice i plesače da nam se jave na www.plesnistudioinstinct.com i započnu svoju #Instinct plesnu priču!

Plesni studio Instinct broji 120 plesačica koje su trijumfirale na svojoj završnoj plesnoj produkciji Eurovision: United by Dance i pokazale nevjerojatan trud, rad, disciplinu i znanje koje su ostvarile uz PS Instinct. Ponosne trenerice vesele se novoj plesnoj sezoni, a pozivaju i druge zainteresirane plesačice i plesače koji bi se voljeli pridružiti #Instinct obitelji da ispune našu web upisnicu.

Web upisnica: https://plesnistudioinstinct.com/upisi/

Plesni studio Instinct obrt je za ples i rekreaciju osnovala je koreografkinja i plesačica, mag. cin. Lana Jerčinović 2017. godine kao nastavak plesne skupine Instinct koja je djelovala od 2010. godine pod Udrugom K.A.O.S. 

Primarni su nam stilovi Jazz dance (Jazz funk, Street jazz i Lyrical jazz) te MTV Commercial i Urban Fusion, a svoje plesačice i plesače upoznajemo i s osnovama baleta, suvremenog plesa te Musical Theatra.

Ljubav prema plesu u Jastrebarskom njegujemo organiziranjem plesnih treninga, radionica, open classeva, nastupa na manifestacijama u gradu i okolici te na plesnim natjecanjima i festivalima. Primarni su nam stilovi Jazz dance (Jazz funk, Street jazz i Lyrical jazz) te MTV Commercial i Urban Fusion, a svoje plesačice i plesače upoznajemo i s osnovama baleta, suvremenog plesa te Musical Theatra.

Javite nam se već danas na https://plesnistudioinstinct.com/upisi/!

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!