Plesni studio Instinct

Uz eurovizijske hitove i oduševljenu publiku PS Instinct završava još jednu plesnu sezonu

Uz eurovizijske hitove i oduševljenu publiku PS Instinct završava još jednu plesnu sezonu

Eurovision: United by Dance u izvedbi Plesnog studija Instinct nova je završna plesna produkcija održana 18. lipnja 2023. godine u Domu kulture Jastrebarsko. Stotine plesačica okupljenih na maloj jaskanskoj pozornice proslavile su još jednu uspješnu plesnu godinu pokazujući svoje natjecateljske koreografije i posebne Eurovision izvedbe svojim roditeljima i obiteljima.

Skupine Minioni, Pinokio, Kids, Stars, Silver, Gold i Elite uz svoje su trenerice Lanu Jerčinović, Miju Gugec, Liviju Badurinu i Anju Baričević pripremili jednostatni šareni Eurosong spektakl koji je oduševio čak dvije rasprodane dvorane Doma kulture – naime, baš je svako sjedalo na obje produkcije bilo rasprodano.

Plesale su se nagrađivane natjecateljske koreografije, predstavili su se novi plesni stilovi s kojima su se naše plesačice susrele po prvi put, a prikazane su i posebne jaskanske razglednice u pravom duhu Eurosonga (pogledajte razglednice naših plesačica ovdje). Veliko finale ove produkcije bila je 13-minutna kompilacija najdražih Eurovision pjesama voditeljica i plesačica studija koja je rasplesala, razdivljala, a i rasplakala mnogobrojnu jaskanku publiku.

“Srca koja kucaju za ples, kucaju baš za ovakve dane. Volimo natjecanja, volimo treninge, ali najviše volimo kada tu nevjerojatnu ljubav prema plesu koju imamo možemo podijeliti s našim najbližima. Reakcije naših članova i roditelja apsolutno su nevjerojatne, veselimo se i plačemo s njima još od sinoć – ponosne na baš svako plesno srce koje kuca za Instinct.”

Marija Bobinski Bobbi, Plesni studio Instinct

Na ovoj su se produkciji predstavile i Goldice Osnovne škole Ljubo Babić, državne prvakinje školskih sportskih društava u sportskom plesu koje do početka kolovoza skupljaju sredstva za odlazak na veliko multisportsko svjetsko prvenstvo u Rio de Janeiro – za njih je u donacijske kutije, uz prihod od ulaznice, skupljeno preko 1600 EUR u jednoj večeri. Zahvaljujemo svima koji su donirali, a potičemo i sve koji možda još nisu da posjete našu GoGetFunding stranicu i podrže naše djevojke.

“Zahvaljujem svima koji su nas došli vidjeti i podržati, zahvaljujem svima koji tijekom cijele godine s nama dijele svaki trening, svako natjecanje i svako plesno iskustvo. Hvala i mojim genijalnim djevojkama – Miji, Liviji, Anji i Anabel. Sve što radimo, radimo za ove plesače koje vidite na pozornici, i nadamo se da će nastaviti s nama uživati. Volimo vas i hvala vam!”

Lana Jerčinović, voditeljica Plesnog studija Instinct

Suze radosnice stigle su na kraju produkcije, kad se baš svaka plesačica Plesnog studija Instinct pridružila na pozornici i uz zvukove genijalnog Eurovision hita Cha Cha Cha poručila – ples u Jaski je živ! Fotografije i videe pogledajte na našoj FACEBOOK STRANICI, stoga pratite društvene mreže Plesnog studija Instinct i nastavite nas “lajkati” do sljedeće plesne sezone. Drone footage našeg novog snimatelja Simona pogledajte ovdje:

I za kraj, Plesni studio Instinct s veseljem otvara i upise za sljedeću plesnu sezonu koja počinje početkom rujna – sve koji nam se žele pridružiti već od jeseni pozivamo da nam se jave putem web obrasca – ovdje.

Photo: Nikola Bakšić, Plesni studio Instinct (passgallery.com)

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!