Plesni studio Instinct

A MUSICAL | velika završna produkcija Plesnog studija Instinct okupila stotine jaskanaca

A MUSICAL | velika završna produkcija Plesnog studija Instinct okupila stotine jaskanaca

A MUSICAL, PLESNI SHOW u izvedbi Plesnog studija Instinct nova je završna plesna produkcija održana 16. lipnja 2024. godine u Srednjoj školi Jastrebarsko. Stotinu plesačica okupljenih na novoj velikoj pozornici proslavilo je još jednu uspješnu plesnu godinu pokazujući svoje natjecateljske koreografije i posebne izvedbe omiljenih filmskih i kazališnih mjuzikl točaka svojim roditeljima i obiteljima.

Skupine Minioni, Pinokio, Kids, Stars, Silver, Gold i Elite uz svoje su trenerice Lanu Jerčinović, Miju Gugec, Liviju Badurinu i Anabel Špikić pripremili su poseban cabaret show za rasprodane tribine Srednje škole Jastrebarsko s koje se čuo pljesak preko 500 jaskanki i jaskanaca koji su došli podržati svoje male i velike plesačice.

Plesale su se nagrađivane natjecateljske koreografije, predstavili su se novi plesni stilovi s kojima su se naše plesačice susrele po prvi put, a dodijeljene su i nagrade plesačicama koje su postigle najveći napredak u ovoj plesnoj godini.

Na ovoj su se produkciji ponovno predstavile i Goldice Osnovne škole Ljubo Babić, svjetske viceprvakinje u sportskom plesu sa svojom koreografijom iz Rio de Janeira, sve skupine studija sa svojim natjecateljskim koreografijama koje su ove godine u Instinct donijele preko 15 medalja te gošće iz Plesnog studija Fusion koje su na nedavno održanom Crown Up Dance Cupu osvojile prvo mjesto u solo/duo/trio kategoriji.

“Zahvaljujem svima koji su nam se ponovno pridružili, ovoga puta na još većoj pozornici – bilo je zaista zadovoljstvo s vama dijeliti svaki plesni trenutak u ovoj godini, kao i ovo veliko finale još jedne Instinct godine. Hvala i mojim fenomenalnim trenericama i plesačicama – Miji, Liviji, Anabel i vječnoj kreativnoj podršci – Leoni i Mariji. Podrška koju danas čujemo s tribina zaista je nevjerojatna i neizmjerno smo zahvalni što pratite nas i ove divne plesačice. Volimo vas i hvala vam!”

Lana Jerčinović, voditeljica Plesnog studija Instinct

Fotografije i videe pogledajte uskoro na našoj FACEBOOK STRANICI, te pratite društvene mreže Plesnog studija Instinct i nastavite nas “lajkati” do sljedeće plesne sezone. U iščekivanju svih koreografija koje ćemo objaviti na našem YouTube kanalu, s vama dijelimo “snimku iz zraka” velikog #mjuzikl finala ovogodišnje produkcije – video pogledajte ovdje:

I za kraj, Plesni studio Instinct s veseljem otvara i upise za sljedeću plesnu sezonu koja počinje početkom rujna – sve koji nam se žele pridružiti već od jeseni pozivamo da nam se jave putem web obrasca – ovdje.

Photo: Nikola Bakšić, Plesni studio Instinct (passgallery.com)

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!