Plesni studio Instinct

Crown Up Dance Cup | zlatne medalje i velika finala za PS Instinct

Crown Up Dance Cup | zlatne medalje i velika finala za PS Instinct

Novo jedinstveno plesno natjecanje Crown Up Dance Cup predstavljeno je jaskanskoj publici u subotu, 13. travnja 2024. godine, a u svim su kategorijama nastupile sve skupine Plesnog studija Instinct.

Grad Jastrebarsko bio je prvi domaćin premijernog izdanja Crown Up Dance Cupa, a na domaćem su terenu sve Instinctice osvojile zlatne medalje s tri koreografije koje su prošle u veliko finale, uz veliku podršku roditelja i brojnih Jaskanaca koji su nam se pridružili.

Uz izvrsne rezultate i bodove po kategorijama, skupina Kids prošla je u MINI FINALE u kojem ponovno nastupaju samo najboljih 5 koreografija iz svih kategorija i osvojila visoko 3. mjesto 🥉, a skupine Elite Juniori i Elite Silver prošle su u veliki THE FINALS, rasturile #DanceChallenge koji su trebale same osmisliti i osvojile 4. i 5. mjesto 🥰🏆

🥇 Minioni – C.R.T.I.Ć. by Livia Badurina 🥇
🥇 Pinokio – Z.O.O.M. by Anabel Špikić 🥇
🥇 🥉 Kids – D.R.U.M. by Mia Gugec 🥉🥇
🥇 Stars – B.A.R.B.I.E. by Mia Gugec 🥇
🥇 Silver – B.R.A.Z.I.L. by Lana Jerčinović 🥇

🥇 Elite Silver – C.O.N.N.E.C.T. by Lana Jerčinović 🥇

🥇 Elite Juniori – S.P.I.C.E. by Lana Jerčinović 🥇
🥇 Gold – P.L.A.Y.E.R. by Lana Jerčinović 🥇

Osim aktivnih Instinctica, na Crown Up Dance Cupu okupile su se mnoge bivše i sadašnje plesačice te pomogle u organizaciji i provedbi ovog natjecanja. U iščekivanju fotografija i videa s ovog divnog jaskanskog slavlja plesa i glazbe, najavljujemo produkciju Plesnog studija Instinct u lipnju koja će nam u istom okruženju donijeti još novih koreografija.

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!