Plesni studio Instinct

Jaskanske plesačice dobitnice nagrade školskog sporta Zagrebačke županije

Jaskanske plesačice dobitnice nagrade školskog sporta Zagrebačke županije

Plesačice Osnovne škole “Ljubo Babić” iz Plesnog studija Instinct osvojile su nagradu školskog sporta za iznimna sportska postignuća koje dodjeljuje Županijski školski sportski savez Zagrebačke županije.

Veronika Hodak, Lana Banek, Ema Borošić, Paula Klanjčić, Ria Zbiljski i Gloria Brajak, plesačice koje su kao državne prvakinje u sportskom plesu nastupile na ISF Gimnazijadi U15 u Rio de Janeiru i osvojile svjetsku srebrnu medalju školskog sporta u sportskom plesu. Na ovom uspjehu čestitao im je i Županijski školski sportski savez Zagrebačke županije nagradom za najbolju žensku sportsku ekipu 7. i 8. razreda Zagrebačke županije.

“Ovo novo priznanje velika je potvrda da je sport u Jaski živ i da je ples ključni dio sporta i školskog sporta u našem gradu i Zagrebačkoj županiji. Zahvaljujemo savezu na ovom priznanju, a naravno i ponovno najveće HVALA ide svima koji su nam pomogli ostvariti ovo putovanje i osvajanje svjetskog plesnog srebra”, rekla je Lana Jerčinović, plesna mentorica i trenerica naših učenica.

Paula Klanjčić osvojila je i nagradu za najsportašicu Zagrebačke županije, a priznanja za svoj rad dobile su i profesorice Osnovne škole Ljubo Babić Ines Bohaček i Ines Jerčinović za životno djelo, kao i drugi članovi školskog sportskog društva Jastreb koji su proglašeni najboljim muškim ekipama.

Čestitale su svima koji su dijelili pozornicu s njima te potvrdile da će nastaviti plesom, sportom i velikim trudom ostvarivati još mnogo uspjeha za našu Jasku i Zagrebačku županiju.

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!