Plesni studio Instinct

Svjetsko srebro dolazi u Jasku – Instinctice druge na Svjetskom školskom DanceSport prvenstvu

Svjetsko srebro dolazi u Jasku – Instinctice druge na Svjetskom školskom DanceSport prvenstvu

U Jastrebarsko stiže svjetsko srebro! Plesačice Plesnog studija Instinct predstavljale su Osnovnu školu Ljubo Babić na svjetskom školskom prvenstvu i osvojile drugo mjesto u hip hop kategoriji!

Nakon što su dvije godine zaredom bile državne prvakinje u urbanom plesnom stilu Državnog prvenstva u sportskom plesu Hrvatskog školskog sportskog saveza, djevojke u Rio de Janeiru osvajaju novu titulu u školskom sportu i postaju svjetske viceprvakinje u hip hop kategoriji DanceSport prvenstva.

Podsjećamo, članice Plesnog studija Instinct od 18. do 27. kolovoza 2023. godine sudjeluju na ISF Gymnasiade U15 2023, a natjecale su se u novom školskom sportu – sportskom plesu koji Svjetska školska sportska federacija organizira u Brazilu uz još 18 sportova s preko 2000 mladih sportaša.

Na Svjetskom školskim DanceSport prvenstvu za OŠ Ljubo Babić nastupile su: Lana Banek, Ema Borošić, Gloria Brajak, Veronika Hodak, Paula Klanjčić i Ria Zbiljski s voditeljicom profesoricom Ines Jerčinović i trenericom i voditeljicom PS Instinct Lanom Jerčinović.

“Svaka riječ je suvišna – već drugu godinu zaredom dokazale smo da smo u samom vrhu školskog sportskog plesa. Ovo je bila sljedeća stepenica, a cure su nam nadmašile sva očekivanja. Vraćamo se ponosne u Jastrebarsko s novom potvrdom da dobro i kvalitetno radimo i da nam djevojke uživaju plesati u Jaski.”

Lana Jerčinović, voditeljica PS Instinct

Uz naše plesačice, Hrvatsku krasi i zlatna medalja koju u kategoriji Performance Art osvajaju plesačice Osnovne škole Tar Vabriga iz Istre, kojima od srca čestitamo na fenomenalnom nastupu i medalji.

Društvene mreže prepune su čestitki i dojmova, jedan od komentara kaže nam: “Čovječe, netko iz Hrvatske iz male Jaske da takav rezultat ostvari. Svaka vam čast cure i kapa do poda. Apsolutno nemate za čime žaliti jer ovo je SVJETSKI USPJEH. Uživajte u svojoj nagradi i neka vas dragi Bog čuva. Živjela Hrvatska!!🔝🔝🔥🇭🇷♥️

Njihov nastup pogledajte na Facebook i Instagram stranicama Plesnog studija Instinct:

Plesačice slijeću u Zagreb u ponedjeljak, 28. kolovoza 2023. nakon 22:30 sati, a sigurne smo da ih Jastrebarsko željno očekuje s mnoštvom čestitki, zagrljaja i suza radosnica.

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!