Plesni studio Instinct

United by Dance: plesna produkcija PS Instinct uz Eurovision hitove

United by Dance: plesna produkcija PS Instinct uz Eurovision hitove

Plesni studio Instinct održava svoju godišnju plesnu produkciju u nedjelju, 18. lipnja 2023. godine u 17 sati i u 20 sati u Domu kulture Jastrebarsko (kino Jaska). Rezervacija karata moguća je na plesnistudioinstinct@gmail.com do 12. lipnja 2023.

Svake godine trenerice i plesačice Plesnog studija Instinct dodatno užare lipanjske vrućine svojom godišnjom plesnom produkcijom. Uz Queen Tribute, produkcije inspirirane mjuziklom The Greatest Show te proslavom godišnjica, Instinctice svake godine osmisle novu temu produkcije.

Ovogodišnja tema, i dugogodišnja opsesija mnogih članica – EUROVISION!

Plesna produkcija održat će se u nedjelju, 18. lipnja 2023. s dva nastupa – u 17 i u 20 sati. Za obje produkcije možete rezervirati karte na plesnistudioinstinct@gmail.com do 12. lipnja 2023. nakon čega karte (ako ih ostane), odlaze u slobodnu prodaju. Tako će se prodavati od ponedjeljka 12.6. do srijede 14.6. u dvorani Plesnog studija Instinct od 18 do 22 sata. Cijena jedne ulaznice je 4 EUR.

Dio sredstava prikupljenih od prodaje ulaznica skuplja se i za Svjetsko prvenstvo u sportskom plesu koje nas očekuje u kolovozu – navijamo za naše djevojke koje će zaplesati u Brazilu! Donirati možete i na GoGetFunding stranici.

*molimo sve zainteresirane da rezerviraju karte na vrijeme kako bismo izbjegli stajanje i dodatne stolice

Eurovision: United by Dance bit će produkcija plesnih nastupa i predstavljanje svih skupina u slavljeničkom stilu, s posebnom #Eurovision završnicom o kojoj vam ne smijemo puno govoriti… Jednostavno nam se morate pridružiti i pogledati što vam spremamo! Vidimo se u jaskanskom kinu!

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!