Plesni studio Instinct

Ostvarimo mladi plesni san – skupljamo sredstva za Svjetsko prvenstvo u Rio de Janeiru!

Ostvarimo mladi plesni san – skupljamo sredstva za Svjetsko prvenstvo u Rio de Janeiru!

Učenice Osnovne škole Ljubo Babić, inače dvostruke prvakinje u urbanim plesnim stilovima Državnog prvenstva u sportskom plesu, prijavile su se za sudjelovanje na ISF Gimnazijadi – velikom multisportskom svjetskom školskom prvenstvu DanceSport. Za putovanje im je potrebna financijska pomoć, a kako možete pomoći, saznajte u nastavku!

Gloria, Ria, Paula, Veronika, Lana i Ema iz skupine Gold, dugogodišnje plesačice Plesnog studija Instinct, sa svojim su mentoricama Lanom i Ines Jerčinović po drugi puta osvojile titulu državnih prvakinja u sportskom plesu svojom koreografijom P.R.E.S.S.U.R.E. Ovo veliko priznanje, da su jedne od najboljih plesačica u školskom sportu, potaknulo ih je na prijavu na Svjetsko školsko prvenstvo u sportskom plesu koje se održava na ISF Gimnazijadi U15 u Rio de Janeiru od 19. do 27. kolovoza 2023. godine.

Hrvatsku delegaciju organizatori iz Hrvatskog školskog sportskog saveza financiraju za ukupno 10 odabranih učenika, a ostali zainteresirani prvaci i prvakinje pozvani su predstavljati Republiku Hrvatsku na ovom natjecanju u svojim sportovima, ali troškove puta, smještaja i sudjelovanja na natjecanju moraju podmiriti sami. Naime, uz kotizaciju i smještaj te avionsku kartu, troškovi ovog natjecanja iznose oko 2,500 EUR po članu delegacije, što za ovu plesnu ekipu čini približno 20,000 EUR.

Velik financijski zalogaj nije spriječio djevojke od plesne ideje iz snova – ne žele odustati, a škola roditelji i mentorice „bacili“ su se u privlačenje sponzora i potencijalnih pokrovitelja ovog velikog plesnog putovanja.

„Svjesni smo da je putovanje jako skupo, no svi smo se aktivirali! Osim roditelja koji će podmiriti dio troškova i dosadašnjih sponzora poput Županijskog školskog sportskog saveza, čekamo potvrdu još nekih institucija, a nadamo se i podršci svih ljubitelja jaskanskog plesa i svega što ove djevojke, a i Plesni studio Instinct, rade u Jastrebarskom“

poručuje Ines Jerčinović, voditeljica školskog sportskog društva Jastreb

Izrazito zahvalne na financijskoj podršci Osnovne škole Ljubo Babić, Županijskog školskog sportskog saveza Zagrebačke županije, Grada Jastrebarskog, Plesnog studija Instinct i drugih sponzora, ekipa je svjesna da im put u Brazil još uvijek nije siguran te da im nedostaje gotovo polovica potrebnih sredstava – stoga traže pomoć svih koji vole i podržavaju ples u Jastrebarskom i uspjehe ovih mladih talentiranih sportašica.

Plesni studio Instinct u ovu je svrhu otvorio GoGetFunding stranicu za donacije te će do kraja mjeseca skupljati polovicu sredstava za ovo veliko plesno putovanje. Pozivamo sve koji su u mogućnosti pomoći njihovom putovanju da kliknu na poveznicu i ostave pokoji euro!

https://gogetfunding.com/putujemo-na-svjetsko-prvenstvo-u-sportskom-plesu/

„Znaju svi po fotografijama i snimkama s Državnog koliko je veselje i šok bio što smo dvostruke prvakinje. Imamo dosta toga za pokazati, a u prošlosti su nas financije spriječile da sudjelujemo na baš izvrsnim natjecanjima. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama ovim genijalnim djevojkama omogućiti plesno putovanje iz snova!

potvrđuje koreografkinja i mentorica ove plesne ekipe Lana Jerčinović.

Pogledajte isječak s Državnog prvenstva ovdje:

Klikom na poveznicu vidjet ćete veliki zeleni gumb DONATE NOW koji vam omogućava određivanje iznosa koji ste voljni donirati i upis osobnih podataka. OŠ Ljubo Babić i Plesni studio Instinct neizmjerno su zahvalni svima koji će se pridružiti sponzoriranju ovog putovanja.

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!