Plesni studio Instinct

Skupina Gold na Europskom trgu uz vrhunske hrvatske plesače!

Skupina Gold na Europskom trgu uz vrhunske hrvatske plesače!

“Zapleši s nama” divan je plesni event u organizaciji Zadovoljna.hr – “Europski trg 20. svibnja postat će plesni podij za sve željne dobre zabave. U sklopu bogatog programa, kojeg će ponovno voditi Mia Kovačić, imat ćete prilike upoznati zvijezde showa Ples sa zvijezdama, ali i s njima zaplesati te naučiti osnovne korake salse, cha-che i bečkog valcera, kao i line dancing.”

Plesačice Plesnog studija Instinct sudjelovat će na radionicama, a i nastupiti sa svojom originalnom koreografijom.

“Na događaju vas očekuju plesne radionice, glazbeno-plesni nastup Lane Jurčević, tombola i nastupi poznatih plesnih skupina koje će oduševiti svojim koordiniranim pokretima i uzbudljivim koreografijama. Vrhunac događaja očekuje vas točno u podne, kada možete zaplesati valcer i tako se priključiti najvećem plesnom događaju u strogom centru naše metropole.”

Da s događaja ne biste otišli praznih ruku, na kraju valcera održat će se tombola na kojoj možete osvojiti brojne vrijedne nagrade. Plesni studio Instinct sa skupinom Gold pod vodstvom Lane Jerčinović na programu je od 13.00 do 14.00 sati gdje će se predstaviti svojom koreografijom i podržati druge studije koji predstavljaju različite plesne stilove: Škole za klasični balet i klubova B Residence, Modus, Station No5.

Više o cijelom događanju, kao i detaljan program, pronađite NA OVOJ POVEZNICI.

Vidimo se na Europskom trgu u subotu!

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!