Plesni studio Instinct

Plesni studio Instinct osvaja medalje, ali i publiku na Varaždin Dance Openu!

Plesni studio Instinct osvaja medalje, ali i publiku na Varaždin Dance Openu!

🏆 Čak četiri skupine s preko 80 plesača subotu su 25. veljače 2023. godine provele u Varaždinu i osvojile 8 novih naslova na Varaždin Dance Openu!

Skupine Pinokio, Kids, Stars i Silver Plesnog studija Instinct pod vodstvom su voditeljice studija Lane Ječinović i asistentica trenerica Mije Gugec i Anje Baričević te Livije Badurine i Marije Bobbi Bobinski nastupile na Varaždin Dance Openu i osvojile niz medalja i posebnih priznanja.

Karla Šlat osvojila je zlato u solo kategoriji, a Silver je proglašen 🥈 srebrnom koreografijom 🥈 u BEST OF THE BEST kategoriji najboljih nastupa cijelog turnira! 🤩 Čestitamo!

Medalje i pehari u kategoriji MTV Commercial stižu u Jastrebarsko u ovim kategorijama:

🏆 MTV Commercial formacija Djeca 🏆

🥇 1. mjesto: Stars – koreografija A.B.B.A. (Mia Gugec)

🥈 2. mjesto: Pinokio – koreografija B.O.O.M. (Anja Baričević)

🥉 3. mjesto: Kids – koreografija W.I.C.K.E.D. (Mia Gugec)

🏆 MTV Commercial Solo 🏆

🥇 1. mjesto: Karla Šlat – solo W.H.Y. (Lana Jerčinović)

🏆 MTV Commercial formacija Juniori 🏆

🥈 2. mjesto i BEST OF THE BEST: Silver – koreografija P.R.E.S.S.U.R.E. (Lana Jerčinović)

Uz 🥈BEST OF THE BEST 🥈 nastup skupine Silver, Starsice su osvojile pehar za najsimpatičniju koreografiju, a Kids za najbolju kostimografiju cijelog turnira! 🤩

Ponosna sam kao i uvijek, ali bila bih i da nije svih ovih medalja. One su spremne, dobre, predane, vesele se sebi, ali i drugima, istinski uživaju u plesu i druženju, a to je upravo ono što zapravo želimo u svakoj natjecateljskoj sezoni. Naravno da je divno kad se trud i rad u dvorani prepozna na i pozornici, a još divnije kad se djevojke iznenadi nagradama poput “najsimpatičnije” koreografije i “najbolje kostimografije”. Sve u svemu, presretne smo jer su i one presretne.

Lana, voditeljica studija

Također, Lara Zdjelar, Danijela Jozipović i Karla Stipić osvojile su medalje i u battle-u! 🥇

Zahvaljujemo svim plesačicama, trenericama, asistenticama, a i roditeljima, vjernoj publici, svima koji pomažu još jednoj uspješnoj #Instinct natjecateljskoj sezoni.

Ovo je natjecanje jedno u nizu plesnih susreta skupina iz svih krajeva Hrvatske, a uspjesi plesačica Plesnog studija Instinct potvrđuju da će još jedna plesna sezona za njih biti uspješna i okrunjena mnogim medaljama. Očekuju nas natjecanja u Zagrebu i Samoboru, a možda i pokoje međunarodno natjecanje, o čemu vam više pišemo uskoro.

Vole vas vaše trenerice.

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!