Plesni studio Instinct

Plesačice PS Instinct županijske prvakinje u sportskom plesu!

Plesačice PS Instinct županijske prvakinje u sportskom plesu!

Plesačice Plesnog studija Instinct ostvarile su novi uspjeh s Osnovnom školom Ljubo Babić i Srednjom školom Jastrebarsko na Županijskom prvenstvu školskih sportskih društava u sportskom plesu koje je održano u petak, 13. siječnja 2023. u Jastrebarskom.

Osnovna škola Ljubo Babić bila je domaćin natjecanja za Zagrebačku županiju na kojem se natjecalo preko stotinu plesača u nekoliko kategorija: umjetnički/dvoranski te urbani/cheer plesovi za osnovne i srednje škole. Plesačice skupine Gold Plesnog studija Instinct natjecale su se u dva sastava: urbani OŠ i urbani SŠ, a obje su ekipe osvojile prvo mjesto i prolazak na Državno prvenstvo Republike Hrvatske koje se održava 8. veljače u Poreču!

Zasu nastupale: Ria Zbiljski, Gloria Brajak, Ema Borošić, Lana Banek, Veronika Hodak i Paula Klanjčić.

Za su nastupale: Jelena Bobinski, Renee Horvat, Helena Ljubetić, Marta Miletić, Lorena Perjević i Tara Terihaj.

Posebno nam je drago bilo vidjeti i plesačice Baletnog studija Jastrebarsko koje su se prvi put ove godine pridružile natjecanju u sportskom plesu u kategoriji umjetnički/dvoranski plesovi te s veseljem očekujemo novi susret na pozornici.

Voditeljica Plesnog studija Instinct Lana Jerčinović mag. cin. pripremala je djevojke za ovo natjecanje kao glavni koreograf te uz mentorice profesorice Ines Jerčinović i Željku Kovačić prati djevojke na njihovom sportskom plesnom putu. Nakon natjecanja je potvrdila:

Presretna sam i izuzetno ponosna na svoje plesačice i njihov rezultat, ali i trud i zalaganje da bi on bio takav kakav je. Vrlo je bitno napomenuti da su Instinctice tijekom cijelog natjecanja bodrile i druge natjecateljske ekipe, a to je ono što potičemo i želimo od svih naših plesača – poštivanje i podržavanje svih ekipa. Sada samo preostaje dočekati novo Državno prvenstvo na kojem nam je glavni cilj dati najbolje od sebe, a sve ostalo – “kaj bude, bude”.

voditeljica i koreografkinja Lana Jerčinović

Od srca čestitamo našim talentiranim plesačicama, koreografkinji i školskim mentoricama koje će ih pratiti na njihovom putu do (nadamo se) državne medalje!

Podsjećamo, na prošlogodišnjem su Državnom prvenstvu srednjoškolke osvojile broncu, a osnovnoškolke zlato te postale državne prvakinje 2022. godine. Držimo im fige!

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!