Plesni studio Instinct

Priznanje za najbolju urbanu koreografiju na 17. TREPS plesnim susretima

Priznanje za najbolju urbanu koreografiju na 17. TREPS plesnim susretima

TREPS, 17. festival plesa u organizaciji Centra za kulturu Trešnjevka, jedno je od prvih natjecanja na kojima je ikad sudjelovao Plesni studio Instinct te je neizostavan dio jaskanske plesne sezone.

Goldice na 17. festivalu plesa TREPS s koreografkinjom Lanom Jerčinović

I ove godine, naše su plesačice sudjelovale te u travnju osvojile prvo mjesto u kategoriji seniora u urbanim plesovima te poziv na gala večeru – veliko finale u studenom s 34 najbolje koreografije cijelog natjecanja.

#Goldice su nastupile u petak, 25. studenog 2022. godine na TREPS festivalu plesa te osvojile PRIZNANJE ZA NAJUSPJŠENIJI NASTUP u plesnoj kategoriji urbani plesni stilovi dobnoj kategoriji 17+.

Koreografiju Lane i Leone Jerčinović i Livie Badurine pod nazivom A.P.A.L.E. plesale su: Jelena Bobinski, Renee Horvat, Helena Ljubetić, Marta Miletić, Lorena Perjević i Tara Terihaj. Nastup pogledajte ovdje:

Plesni studio Instinct ovim putem čestita i kolegicama iz Baletnog studija Jastrebarsko koje su na istom festivalu osvojile priznanje u baletnoj kategoriji. Veseli nas što imamo priliku razvijati ljubav prema plesu u našoj zajednici, ali i medalje i ovakva priznanja dovesti u Jastrebarsko s ciljem popularizacije plesa i jaskanske kulture.

Priznanje za najuspješniji nastup – Plesni studio Instinct
Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!