Plesni studio Instinct

Produkcija “THIS IS US” od danas dostupna na YouTube kanalu PS Instinct

Produkcija “THIS IS US” od danas dostupna na YouTube kanalu PS Instinct

Zahvaljujući dugogodišnjim suradnjama s talentiranim jaskancima Marinom Pavelićem (Mendax Films) i Dominikom Sečenom, i ove godine donosimo snimljenu produkciju “THIS IS US” Plesnog studija Instinct održanu 19. lipnja 2022. godine u Domu kulture Jaska.

Preko 400 Jaskanaca s nama je proslavilo 10 godina od prvog jaskanskog jazz dance treninga kojim je Lana Jerčinović započela plesnu priču koja danas okuplja preko 120 plesačica. Tim povodom, osim koreografija svih skupina, nagrađivanih plesnih nastupa i nastupa gostiju, plesačice su pripremile i veliku #throwback koreografiju koja je u 13 veličanstvenih minuta s preko 60 plesačica prikazala #Instinct koreografije od 2011. godine nadalje. Tu koreografiju i sve ostale s ovogodišnje produkcije možete pogledati u playlisti na našem YouTube kanalu Plesni studio Instinct.

Osim videa svih 18 prekrasnih koreografija skupina Minioni, Kids, Pinokio, Stars, Silver i Gold te gostiju iz Plesnog kluba B-Residence, donosimo vam i promo video Dominika Sečena koji na najbolji način prikazuje dojmove i uspomene stvorene tijekom te divne plesne nedjelje:

Dečkima zahvaljujemo od srca u iščekivanju nove suradnje, a vas pozivamo da ponovno s nama pogledate sve naše koreografije i prisjetite se najljepših trenutaka plesne sezone 2021./2022. Slušajte svoj Instinct i uživajte u ljetu!

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!