Plesni studio Instinct

Plesnim spektaklom Instinctice obilježile 10 godina od prvog jaskanskog treninga

Plesnim spektaklom Instinctice obilježile 10 godina od prvog jaskanskog treninga

“THIS IS US” naziv je završne plesne produkcije održane u nedjelju, 19. lipnja u jaskanskom kinu gdje je preko stotinu jaskanskih plesačica predstavilo svoj rad u posljednjih godinu dana, ali se i prisjetilo prvih plesnih dana.

Naime, 2021. godina bila je obljetnica 10. godine od prvog jaskanskog treninga Lane Jerčinović koja kasnije 2017. osniva Plesni studio Instinct, koji danas broji preko 130 članica. Sa svojim je asistenticama Mijom Gugec, Anjom Baričević, Livijom Badurinom i Marijom Bobinski pripremila proslavu na ovogodišnjoj produkciji koja je uključivala i spektakularnu koreografiju od 13 minuta u kojoj su prikazane najbolje koreografije i najbolji nastupi.

Produkcije u 17 i 20 sati bile su rasprodane tjednima unaprijed, a u kinu su okupile 130 plesačica, njihove roditelje, bake i djedove, kumove, prijatelje i pratitelje. Produkcija This is us imala je 18 koreografija, uključujući goste iz B-Residence plesnog kluba iz Zagreba. Skupine Minioni, Kids, Pinokio, Stars, Silver i Gold svoje su najbolje i najnagrađenije koreografije izvele za vatrenu publiku, koja je glasnim ovacijama pratila svaki njihov plesni korak. Sve će koreografije biti dostupne uskoro na YouTube kanalu PS Instinct.

Plesni studio Instinct nakon ovih 10 godina pozdravlja i zahvaljuje svima koji su s nama već godinama i koji nam pomažu da svaka ideja i svaki nastup postanu stvarnost u svom najboljem mogućem obliku. Hvala dečkima koji su uvijek tu za nas: najboljem toncu Matiji Erbenu, najboljim osvjetiteljima puta i pozornice obitelji Batušić Lumus Rasvjete, snimatelju i montažeru Marinu Paveliću te fotografu i snimatelju Dominiku Sečenu. Našem novom fotografu Nikoli Bakšiću veliko hvala na genijalnim fotkama koje možete vidjeti i preuzeti OVDJE (Nikola Bakšić fotografije.)

Hvala na dugogodišnjoj podršci i suradnji i Centru za kulturu Jastrebarsko, Gradu Jastrebarsko, Sportskoj zajednici, Osnovnoj školi Ljubo Babić i Srednjoj školi Jastrebarsko. Svima kojima najviše zahvaljujemo dodijeljene su i posebne zahvalnice i priznanja na ovoj prekretnici.

Na kraju druge produkcije Goldice su zahvalile i onoj koja je sve započela – svojoj voditeljici Lani. Koreografijom iznenađenja koju su tjednima u tajnosti pripremale iznenadile su osnivačicu studija i glavni trenericu i rekle joj:

“Ove koreografije, ova produkcija, pa i ovaj studio, ne bi postojali bez naše divne Lane Jerčinović, kojoj ne možemo dovoljno zahvaliti na ovih predivnih 10 plesnih godina u Jaski. Ipak, naše Goldice će pokušati.”

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!