Plesni studio Instinct

THIS IS US; uskoro velika produkcija PS Instinct

THIS IS US; uskoro velika produkcija PS Instinct

Slavimo deset godina od prvog jaskanskog treninga! Krajem 2021. godine prisjetili smo se svih 10 divnih plesnih godina i shvatili da sve uspomene, iskustva i koreografije treba proživjeti ponovno!

Stoga vam predstavljamo veliku produkciju Plesnog studija Instinct pod nazivom “THIS IS US”. 2022. godinu obilježili su povratak u dvorane, nova natjecanja nakon gotovo dvije godine, nove trenerice, novi treninzi i nove genijalne koreografije. Staro spajamo s novim i pozivamo sve roditelje, bake i djedove, braću i sestre, pratitelje, plesače i neplesače da nam se pridruže na produkciji koja će se održati:

19. LIPNJA 2022. GODINE U 17 SATI I U 20 SATI

U DOMU KULTURE (kino Jaska)

velika produkcija PS Instinct

Cijena ulaznice bit će 20 kuna po sjedalu, a karte u slobodnu prodaju šaljemo 10. lipnja. Ipak, za sve naše pratitelje otvaramo REZERVACIJE do 10. lipnja – za osiguravanje karata u oba termina možete se javiti svojim trenericama na treningu ili voditeljici studija Lani Jerčinović na 095 902 3306 (Whatsapp).

Očekuje nas plesna poslastica šest skupina Plesnog studija Instinct, s gostima, solo nastupima, videima te čak i nekim Throwback Choreo nastupima. Ne propustite plesnu večer s našim djevojkama i prisjetite se svega što naša mala plesna obitelj doživljava već 11. godinu. Vidimo se! 🙂

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!