Plesni studio Instinct

Tri zlatna pehara s Croatia Dance Opena u Crikvenici

Tri zlatna pehara s Croatia Dance Opena u Crikvenici

Skupine Silver i Gold protekli su vikend provele u Crikvenici na međunarodnom plesnom festivalu Croatia Dance Open, ali i na kratkom i slatkom teambuildingu. U Jastrebarsko donose čak tri zlata i pehare kao pobjednice u svim svojim prijavljenim kategorijama.

Plesačice Plesnog studija Instinct 23. travnja 2022. sudjelovale su na Croatia Dance Open International Dance Festivalu u Crikvenici u organizaciji Croatia Dance Internationala. Skupina Silver natjecala se u kategoriji MTV Commercial Juniori s koreografijom W.A.S.A.B.I. te ponovila uspjehe s nedavnog Državnog prvenstva u sportskom plesu, dok su Goldice nastupile sa svojom nagrađivanom koreografijom A.P.A.L.E. u kategoriji MTV Commercial Seniori, no vratile se i svojoj prvoj ljubavi, jazzu, te otplesale koreografiju W.H.Y. u kategoriji Jazz Dance Seniori.

Naše su plesačice sudjelovale i u Dance Battle-u na natjecanju, a u zlatnoj ekipi plesala je Veronika Hodak (skupina Silver). Sve su koreografije, koje potpisuju voditeljica studija Lana Jerčinović te Leona Jerčinović (A.P.A.L.E.) i Livia Badurina (A.P.A.L.E.), nagrađene zlatnim medaljama i peharima koje djevojke donose u Jastrebarsko. Plesačice su svoj uspjeh i povratak u natjecateljske vode odlučile proslaviti u Crikvenici na svojevrsnom teambuildingu, te su još jedan dan provele na obali mora s medaljama oko vrata.

Teambuilding u Crikvenici, 24.4.2022.

Slijede nam TREPS te Samoples DanceFest, no i velika produkcija početkom lipnja na kojoj će Plesni studio Instinct proslaviti deset godina (sada već jedanaest) od svog prvog jaskanskog treninga te se prisjetiti najvažnijih trenutaka svoje male plesne povijesti. Upravo zato zlatne se plesačice već danas vraćaju u dvoranu i nastavljaju trenirati punom parom!

Skupina Gold: Leona Jerčinović, Livia Badurina, Marija Bobinski, Mia Gugec, Lucia Mahovlić, Vita Frkonja, Lorena Perjević, Tara Terihaj, Helena Ljubetić, Jelena Bobinski, Ana Katarina Bubanović i Renee Horvat s voditeljicom Lanom Jerčinović
Skupina Silver: Ria Zbiljski, Gloria Brajak, Veronika Hodak, Paula Klanjčić, Lana Banek, Ema Borošić, Lana Cerovac, Katarina Blažević, Ema Vučina, Lucija Haric, Viktoria Bedić te voditeljica Lana Jerčinović.

Više fotografija i videa s morsko-plesnog vikenda naših Instinctica možete vidjeti na našim društvenim mrežama.

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!