Plesni studio Instinct

Leona Jerčinović primljena na Institute of the Arts u Barceloni

Leona Jerčinović primljena na Institute of the Arts u Barceloni

Naša dugogodišnja plesačica i koreografkinja Leona Jerčinović dobila je pozivnicu u trogodišnji akademski program Commercial Dance-a na Institute of the Arts u Barceloni. S velikim veseljem primili smo ovu vijest prije nekoliko tjedana te, iako znamo da će studiju jako nedostajati, presretni smo što će u Španjolskoj ostvarivati svoje umjetničke i karijerne ciljeve. 🙂

“Nakon uspješne audicije za dva odabrana smjera, Musical Theatre i Commercial dance, ponuđena mi je pozicija na smjeru Commercial dance te ću s nastavom početi na jesen. Obzirom da je moj primarni stil Urbani/Commercial, balet i tehnika su mi malo slabija strana pa me službeni tim s audicije zamolio da do početka nastave negdje pohađam balet kako bih lakše mogla pratiti nastavu na jesen. Pa sam tako i upisala satove baleta u zagrebačkom baletnom studiju Danzart s kojima sam počela već ovaj tjedan. Uz to ću naravno održavati kondiciju kroz nastavu na Kineziološkom fakultetu, treninzima u svojem studiju te dodatnim plesnim open classovima u raznim studijima u Zagrebu.”

Leona o audiciji i upisu Akademije

Leona se priprema za odlazak u rujnu iščekujući nove plesne, ali i životne izazove, za koje nam kaže da su svakako neočekivani i zanimljivi, ali za koje je spremna. Njezine plesne kolegice proslavile su s njom njezin uspjeh, ali i provjerile da je Akademija zaista “na razini”.

“A o samoj akademiji sam stvarno čula sve najbolje; od službenog tima, profesora, plesnih dvorana i same opreme, pa od nje zaista i očekujem adekvatno obrazovanje pomoću kojeg ću pokoriti profesionalni plesni svijet.”

potvrđuje Leona

“Ja ću samo reći svim svojim Goldicama ono što sam rekla i Leoni dok smo se pripremale – može se! Ples nam je svima strast, ali malo kome uspješna karijera, a Leona je pravi dokaz da se uvijek isplati ganjati svoje snove!”

Lana Jerčinović, Leonina sestra i trenerica

Želimo joj mnogo sreće i uspjeha na novom fakultetu, znanje koje može prenositi novim generacijama i, naravno, mnogo posjeta njezinih Goldica s kojima je ovaj uspjeh već proslavila na zadnjem treningu!

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!