Plesni studio Instinct

Dobrodošli na novu web stranicu Plesnog studija Instinct!

Dobrodošli na novu web stranicu Plesnog studija Instinct!

S velikim vam zadovoljstvom predstavljamo novu službenu stranicu Plesnog studija Instinct! Nakon više od pet godina dijeljena informacija, sretnih vijesti, fotografija i videa preko svih mogućih kanala i mreža, odlučile smo napokon sve objediniti u jedan kratki i slatki: plesnistudioinstinct.com. 

Na ovoj web stranici možete saznati sve detalje o našem studiju, trenericama, treninzima, nastupima i koreografijama. S vama dijelimo i raspored na kojem ćemo svakodnevno ažurirati informacije o treninzima, open classevima, filmskim večerima i pripremama za natjecanja. 

U našim vijestima pisat ćemo vam sve novosti, obavijesti, upute i informacije o natjecanjima kako bismo zajedno mogli guštati u našim novim iskustvima i uspjesima! Također, preko weba ćemo upisivati i nove članove te primati sve upite – javite nam se. 

A kako bi, u iščekivanju novih nastupa i produkcija, uživali u našim uspomenama, tu su za vas snimke svih najdražih koreografija, a i fotografije sa naših produkcija!

Za cijelu ideju i nama savršen dizajn imamo zahvaliti dečkima iz Digitanda – Karlo i ekipa, zakon ste i još uvijek nekako ne vjerujemo da je ovo NAŠE! Postali se jedan, ali iznimno vrijedan, djelić naše #InstinctHistory. Zahvaljujemo im na svemu i toplo ih preporučamo za bilo kakvu suradnju u digitalnom svijetu. Više o njima saznajte ovdje

Prije nego što nastavimo plesati i pripremati nove nastupe i našu završnu produkciju, imate još jedan važan zadatak – sviiiiima podijeliti ovu stranicu i ponekad je se sjetiti, pa škicnuti da vidite što ima novoga. Čitamo se uskoro! #listentoyourinstinct

Share This :

Imate pitanja?

Javite nam se!